Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Camo Wellington Neoprene Hunting Rain Boots

Gaya No. : FJ-MN010

Deleng nyedhaki

Boots Mens Camo Wellington Neoprene Hunting Rain
100% anti banyu saka camo boots neoprene
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara boots babagan mburu utama udan
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi,anti-slip lan poto-cleaning karet outsole
boots mburu Waterproof wis comfort dirating saka sedheng kanggo -30°F
Kasedhiya ing ukuran 7#--14#
Dianggo: Farming, muddy,ruangan,Taman,fishing,mburu ...

Informasi packing

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil canbe dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1200 PRS 

40GP 

56 cbm 

2400 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2900 PRS

SIZE
US
7
8
9
10
11
12
13
14
UK
6
7
8
9
10
11
12
13
EUR
40
41
42
43
44
45
46
47

Ulasan PRODUCT