Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Industry Mining Marshland Karet Boots Rain

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Boots Marshland Karet

Grip ndhuwur lan High karet,bobot cahya outsole karet
patch bali termenung
boot dhuwur batang
Sugih ing werna lan kepileh ing gaya desain
mens karet udan boots cocok kanggo ngolah kebon, ruangan lan industri,mining
keluwesan nyaman lan apik
fitur: logo mining industri karet bootsClient lan designs olèh


Informasi packing

Meas / CTN 

52*41*37CM 

Pasangan / CTN 

3 pasangan 

bobot 

N.W.: 6KG G.W.: 9KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1050 PRS 

40GP 

56 cbm 

2100 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2500 PRS

SIZE
US
5
6
7
8
7
8
9
10
11
12
13
UK
3
4
5
6
6
7
8
9
10
11
12
EUR
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46



Ulasan PRODUCT