Home » Products » FISHING » WADERS

Men \ 's Neoprene Camo Waders Fishing Dodo

Gaya No. : FJ-NW001

Deleng nyedhaki

Details of waders dodo mens
Camo neoprene dodo waders karo 600g Thinsulate terisolasi boots karet
Swara tangan ukuran rodok anget lan kanthong panyimpenan
suspenders web luwes karo ngarep D-ring
Mens waders dodo sing digawe saka 4.5mm construction Neoprene
tutup jempol Semi-hard karo support baja arch
Desain Back dhuwur
bantalan nyuda dikiataken
Web pinggul sabuk klebu

Informasi packing
Meas / CTN
56.5*38.5*49.5CM
Pasangan / CTN 3 pasangan
bobot
N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG
model wadhah
volume sing Panggil bisa dikempalken
20GP 28 cbm 840 PRS
40GP 56 cbm 1680 PRS
40HQ 68 cbm 2040 PRS
SIZE

US

7

8

9

10

11

12

13

14

UK

6

7

8

9

10

11

12

13

EUR

40

41

42

43

44

45

46

47

dodo

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Ulasan PRODUCT