Home » Products » FISHING » WADERS

Men \ 's PVC Waders Fishing Dodo

Gaya No. : FJ-PW001

Deleng nyedhaki

Siap bisa kapan perlu mengkene, ing PVC Chest Waders kanggo Men nyedhiyani gampang mlebukake ing, pangayoman anti banyu kanggo farm, worksite, utawa kahanan ora tumoto. waders pvc kayak iki fitur lapisan panas gandheng nutup kanggo 100% pangayoman anti banyu. Ing sikilmu, dipindhah 6 mm EVA insoles nyedhiyani cushioning tambahan ing saben langkah, nalika outsoles PVC entheng nyedhiyani manawa salebeting aktivitas lan stabilitas ing kahanan lunyu. brake PVC Gamelan. driji sikil dikiataken.

awet, 100% anti banyu waders dodo PVC karya, farm, utawa kahanan ora tumoto
Awet lan fleksibel construction PVC karo lapisan nutup panas gandheng
entheng 70 denier nilon ndhuwur karo 35 mm PVC Nihan
Gamelan PVC lining
dipindhah 6 mm EVA insoles kanggo cushioning nyaman
waders fishing PVC karo outsoles entheng PVC
driji sikil dikiataken kanggo pangayoman tambahan
Great kanggo landscapers, kru construction, tim survey, lan liyane

Informasi packing

Meas / CTN

45*44*34CM

Pasangan / CTN 

3 pasangan 

bobot 

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1250 PRS 

40GP 

56 cbm 

2500 PRS 

40HQ 

68 cbm 

3000 PRS

SIZE

Ulasan PRODUCT