Home » Products » footwear » Boots salju

left_img
Men \ 's Suede Kulit mangsa boots pac

Gaya No. : FJ-72050

Deleng nyedhaki

Description of Mens Suede boots Kulit pac
Konstruksi
Men boots pac ndhuwur:Soft kulit anti banyu
bebek karet gaya patung setengah ngisor
Mlebukake ing dhuwur tungkak anti banyu terisolasi sembrono kadhemen cuaca desain boot
logat jahitan
Seam nutup anti banyu ngisor
Ukir tekstur mudguard rinci
loreng tektur Duck gaya patung ing jempol
Triple tumpuk lapisan rinci
Kulit Panel numpuki ngarep lan hak belang
Subtle logo S embossed ing sisih batang
Suede boots pac kulit krah berlapis
Heel narik ing daur ulang
7 1/2 dhuwur batang inch
4 1/4 inch jembaré ndhuwur
Soft kain boot lining
Terisolasi karo 200g Thinsulate® jampel

Bisa nggawe sikilmu anget lan nyaman ing -40 degree Celsius tempreture.
Bantalan dipindhah comfort insole
boots kulit pac karo nresep midsole kejut
Steel shank kanggo ditambahaké kekiatan lan stabilitas
Flexible karet doyo tarik dhuwur kabeh terrain outsole

Informasi packing

Quantity: 6 PRS / Karton ( kothak werna packing )
G.W: 10.5 KGS
N.W: 9 KGS
Takeran: 69cm (L) * 41cm (W) * 38cm (H)
20GP: 1,580PRS
40GP: 3,170PRS
40HQ: 3,850PRS

SIZE

US 

6

7

10 

11 

12 

13 

UK 

4

5

10 

11 

12 

EUR 

36 

37

38

39 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Ulasan PRODUCT