Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Waterproof Camo Wellington Karet Boots

Gaya No. : FJ-MN019

Deleng nyedhaki

Details of camo wellington boots
Waterproof boots wellington karo 5mm neoprene lining supaya sikilmu anget lan nyaman
pitulungan Achilles tambahan kanggo pangayoman ditambahaké.
gusset sisih kalebu tali luwes.
Kick rim kanggo aman gampang
Wide basa Cut hak kanggo stabilitas.
Diamond tekstur jempol lan pitulungan hak nulak scuffs lan goresan.
ndhuwur Full kanggo jempol neoprene lan karet alam.
Aggressive soles doyo tarik atletik kanggo tuku luwih apik ing lingkungan lunyu.
Waterproof 3/4 dawa 16" boots karet wellington
Anti-slip outsole olahraga
EVA Mid tunggal.
awet, Shock absorbent, Oil tahan lan entheng.

Informasi packing

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil canbe dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1200 PRS 

40GP 

56 cbm 

2400 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2900 PRS 

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT