Home » Products » footwear » Boots salju

Men \ 's anti banyu Camo Winter Hunting Boots

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Description of Mens anti banyu Camo Winter Hunting Boots
boots Camo mburu ndhuwur:900D Oxford
Warmful karang lining.

boot kita bisa nglindhungi ing -40 degree Celsius Tempreture.

Tahan banyu lan nyaman.

Breathable insole dipindhah
High Speed ​​sistem lace sepatu
Anti-Slip TPR outsole.
packing: kothak werna packing
warna: Camo Black, Olive, Tan , DK.Brown
Mens Hunting Boots Size Range: mens US 7#--13#

Informasi packing

Salah pasangan ing polybag standar banjur ukuran kaca corrugated karton.

siji karton bisa Pack watara 10 pasangan.

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

UK 

10 

11 

12 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

Ulasan PRODUCT