Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Waterproof Neoprene Fishing Boots

Gaya No. : FJ-MN013

Deleng nyedhaki

boots fishing Neoprene karo neoprene 6mm ndhuwur supaya sikilmu anget lan nyaman
pitulungan Achilles tambahan kanggo pangayoman ditambahaké.
Kick rim kanggo aman gampang
Wide basa Cut hak kanggo stabilitas.
Diamond tekstur jempol lan pitulungan hak nulak scuffs lan goresan.
ndhuwur Full kanggo jempol neoprene.
Aggressive soles doyo tarik atletik kanggo tuku luwih apik ing lingkungan lunyu.
Anti-slip outsole karet
EVA Mid tunggal.
awet, Shock absorbent, Oil tahan lan entheng.
boots fishing Waterproof wis comfort dirating saka sedheng kanggo -30°F
Kasedhiya ing ukuran 7#--14#
Dianggo boots fishing mens: Farming, muddy,ruangan,Taman,fishing,mburu ...


Informasi packing

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil canbe dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1200 PRS 

40GP 

56 cbm 

2400 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2900 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT