Home » Products » footwear » Boots uDAN

Waterproof boot wong \ 's Neoprene Marshland Rain

Gaya No. : FJ-MN001

Deleng nyedhaki

Details of boot marshland anti banyu
100% boot udan anti banyu marshland
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan bootie utama
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
Mens marshland boot kasedhiya ing ukuran 7#--14#
Dianggo: Farming, muddy,ruangan,Taman ...

Informasi packing

Meas / CTN

50*42*55CM

Pasangan / CTN

5 pasangan

bobot

N.W.: 11KG G.W.: 13KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1200 PRS

40GP

56 cbm

2400 PRS

40HQ

68 cbm

2900 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47 

Ulasan PRODUCT