Home » Products » footwear » Boots uDAN

Rubber Waterproof Boots wong \ 's Sailing

Gaya No. : FJ-MR002

Deleng nyedhaki

Details of boots sailing karet mens
Pinter dirancang Fujie Long Leg Sailing Boots sampurna kanggo sailing.
boots sailing Waterproof digawe saka karet alami karo silet Cut, non-slip soles, kanggo doyo tarik luwih.
Hard ngagem karo jempol ekstra lan pitulungan hak.
Dasi ndhuwur fitur lan wentis bantalan ndhuwur nerjemahake wong arang banget nyaman kanggo nyandhang.
Kasedhiya ing biru angkatan laut karo mbedakake Potong putih lan 10 ukuran, 38 kanggo 47.

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasangan / CTN 

12 pasangan 

bobot 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3310 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US 

7

10 

11 

12 

13 

14

UK 

7

8

9

10

 11

12

13

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45

46

47

Ulasan PRODUCT