Home » Products » CAMPING » KANTONG TURU

Ibu Outdoor Sleeping Bag

Gaya No. : FJSB-003

Deleng nyedhaki

fitur:
tas turu ibu,bebek mudhun tas turu,Goose mudhun sleeping bag

Adopts banyu-tahan, kain breathable lan crease-bukti.
Kanthi pindho sisih zipper, trep kanggo nggunakake.
Mbukak tas turu, sampeyan bisa nggunakake minangka kemul
entheng, kompak, hotspot.

Ulasan PRODUCT