Home » Products » mburu » ACCESSORIES

Neoprene Fishing fitness Gloves Winter

Gaya No. : FJ-NG-201

Deleng nyedhaki

1 Good Quality Material:Digawe saka bahan Neoprene majeng,nawakake Pas paling nyaman lan fleksibel.

2 Multifuncional Gunakake: utamané dirancang kanggo kabeh watersports,kayata:diving,snorkeling,scuba,surfing,kayaking lan ngarep cleaning.

3 Grip Perfect: High-genggeman tekstur palm karo desain siklon mbantu nyedhiyani jawab aman saka lampu, slates, lan item liyane cilik nalika ing banyu.

4 Protection: sarung tangan Neoprene diving nglindhungi lan insulate tangan kanggo kabeh kahanan banyu.

5 Desain ergonomic: adhedhasar teori anatomi,sampurna cocog saben finger.Size:S / M / L (wanita tangan S-Cilik; M-normal wanita tangan / wong cilik tangan; L-Men / wanita tangan amba) Alexa ukuran luwih rinci bisa nemokake ing gambar.

6 printing Logo ditrima

7 packing: 1pc / OPP tas bag1pc / OPP

Ulasan PRODUCT