Home » Products » FISHING » ACCESSORIES

Neoprene Fishing Gloves

Gaya No. : FJ-GV01

Deleng nyedhaki

Fishing sarung digawe saka 2mm Neoprene kanggo mesthekake tangan tetep anget nalika kemampuan kanggo mindhah gampang disimpen
Alus lan tahan banyu, Hand washable.
pangayoman Waterproof ditawakake neoprene Awet.
A pancing lan daur ulang desain prasaja nggawe perban aman sak bangkekan sing uga bisa ditempelake ing kantong pindah protèktif liyane.
The neoprene embossing palm sing supaya slipping.

Ulasan PRODUCT