Home » Products » footwear » Boots uDAN

New Boys Fashion Boots Anget Neoprene

Gaya No. : FJ-KN09

Deleng nyedhaki

100% lanang anti banyu Neoprene boots
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan fashion utama anget boots neoprene
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F,lanang anget boots neoprene
karet nangani,gampang lan mateni
Kasedhiya ing ukuran 25#-35#
100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasangan / CTN 

6 pasangan 

bobot 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3200 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US

9

9.5

10

11

11.5

12

13

1

2

3

3.5

UK

8

8.5

9

10

10.5

11

12

13

1

2

2.5

EUR

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

Ulasan PRODUCT