Home » Products » FISHING » WADERS

Nylon PVC Waders Hip Kanthi PVC Boots

Gaya No. : FJ-PW002

Deleng nyedhaki

Details of nilon pvc waders hip:
PVC waders hip punika 35% bobot entheng vs. waders karet
Nihan kain Angel nilon
Hip waders karo boots PVC punika 25% luwih awet tinimbang karet
keluwesan More lan kurang chafing saka waders karet
kanthong Internal klebu
Luwes polyester tali nilon

Informasi packing

Meas / CTN

45*44*34CM

Pasangan / CTN

3 pasangan

bobot

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1250 PRS

40GP

56 cbm

2500 PRS

40HQ

68 cbm

3000 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT