Home » kualifikasi

kualifikasi

PANALITEN Wujud

Kita bakal reply ing 24 jam!

  Klik refresh

Fujie njamin kanggo bakul asli sing Fujie produk ingkang bebas saka cacat ing bahan utawa workmanship kanggo periode setaun saka tanggal purchasing. Fujie ora tanggung jawab kanggo abnyandhang normal lan luh, kanggo produk dipigunakaké kanggo komersial utawa gagal disebabake kacilakan,penyalahgunaan, rupane,perubahan, nyalahi panggunaan lan care ora samesthine.

Ora ana JAMINAN Express ngluwihi syarat babar pisan winates iki. Ing acara ora bakal any diwenehake JAMINAN, kalebu MERCHANTABILITY lan fitness kanggo tujuan tartamtu, ngluwihi dadi babar pisan Express sing kene. Ing acara ora bakal Fujie bakal liable kanggo penting utawa da consequentialmages.


Sawetara negara ora ngidini watesan ing suwene lan babar pisan diwenehake luwih utawa khusus watesan- ation saka kerusakan penting utawa consequential, supaya watesan ndhuwur utawa exclusions uga ora aplikasi kanggo sampeyan.babar pisan iki menehi hak mligi lan sampeyan bisa duwe hak kang beda-beda saka negara kanggo negara.