Home » Products » CAMPING » KANTONG TURU

Kantong turu

Gaya No. : FJSB

Deleng nyedhaki

Winter Sleeping Bags fitur:
Adopts banyu-tahan, kain breathable lan crease-bukti.
Kanthi pindho sisih zipper, trep kanggo nggunakake.
Mbukak tas turu, sampeyan bisa nggunakake minangka kemul
entheng, kompak, hotspot.
tas turu paling

Informasi packing

Winter Sleeping Bags
bahan Premium tas Banyak ngisi turu
bobot : 1925g(4.3lb)
isi : goose Down 100%, 1450g(3.2lb)
Feather : Down = 80 : 20
Material : 310T Nylon Ripstop
suhu : 10 ~ -10 ℃(50 ~ 14 ℉)
Size : 200 x 80cm (78.7 x 31.5inch)
Size packing : 24 x 38cm (9.4 x 15.0inch)
mangsa : 4 mangsa nggunakake
warna : Blue, Red
Digawe ing China
materi anti banyu lan non-flammable 
Zipper karo pindho Ngalahake 
tas turu paling

Ulasan PRODUCT