Home » Products » footwear » KARYA & Safety & Boots Military

Steel Toe Industrial Safety Boots Cut dhuwur sepatu safety kulit

Gaya No. : FJ-SB001

Deleng nyedhaki

We \ 'd kaya kanggo ngawula kualitas dhuwur boots safety industri,boots safety baja jempol,boots safety mining, kita bisa tetep janji kita kanthi rincian kaya ing ngisor iki:
Upper: Black embossed kulit kebo.
lining: textile Mesh.
tunggal: Dual Kapadhetan PU injeksi.
insole: Dipindhah nyetak insert EVA.
dhuwur-Cut boot nampilaken closure lace-up, kontras krah berlapis, lan njaga jempol protèktif
Size: EU 36-48 safety Rating: EN 20345 SB-P.
keamanan loropaken

Informasi packing

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasangan / CTN

10 pasangan

bobot

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

2200 PRS

40GP

56 cbm

4400 PRS

40HQ

68 cbm

5400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT