Home » Products » FISHING » WADERS

Stockingfoot Neoprene Waders Fishing Dodo

Gaya No. : FJ-NW005

Deleng nyedhaki

Breathable WADERSDetails FISHING dodo saka waders fishing
Swara tangan ukuran rodok anget lan kanthong panyimpenan
suspenders web luwes karo ngarep D-rings
Neoprene stok mlaku dodo waders sing digawe saka 4.5mm construction Neoprene
bali waders dodo desain neoprene dhuwur
bantalan nyuda dikiataken
Web pinggul sabuk klebu

Informasi packing

Meas / CTN

45*44*34CM

Pasangan / CTN

3 pasangan

bobot

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1250 PRS

40GP

56 cbm

2500 PRS

40HQ

68 cbm

3000 PRS

SIZE

Size

S

M

L

XL

XL

dodo

38"

40"

42"

44"

45"

Inseam

29"

30.5"

32"

33.5"

35"

Sock

5-6.5

6.5-9.5

9.5-11

11-12.5

12.5-14

 

 

Ulasan PRODUCT