Home » BLOG

BLOG

PANALITEN Wujud

Kita bakal reply ing 24 jam!

  Klik refresh

25th Edition China Fish Trade Show 2019

wektu: 2018-10-11

Kita tansah masang wigati kanggo kualitas Ngontrol saka awal kanggo mburi.
1). buruh Skillful Care saben rincian ing menehake prodhuksi lan packing pangolahan;
2).Departemen Quality Control utamané tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.