Home » Products » footwear » Boots uDAN

Waterproof Boots Rain Camo Neoprene Wellington

Gaya No. : FJ-MN016

Deleng nyedhaki

Details of anti banyu wellington boots udan
6mm neoprene ndhuwur supaya sikilmu anget lan nyaman
pitulungan Achilles tambahan kanggo pangayoman ditambahaké.
Kick rim kanggo aman gampang
Wide basa Cut hak kanggo stabilitas.
Diamond tekstur jempol lan pitulungan hak nulak scuffs lan goresan.
ndhuwur Full kanggo jempol neoprene.
Aggressive soles doyo tarik atletik kanggo tuku luwih apik ing lingkungan lunyu.
Waterproof 3/4 dawa 16" Neoprene wellington udan Boots
Anti-slip outsole olahraga
EVA Mid tunggal.
awet, Shock absorbent, Oil tahan lan entheng.

Informasi packing

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil canbe dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1200 PRS 

40GP 

56 cbm 

2400 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2900 PRS

SIZE
US
7
8
9
10
11
12
13
14
UK
6
7
8
9
10
11
12
13
EUR
40
41
42
43
44
45
46
47

Ulasan PRODUCT