Home » Products » FISHING » ACCESSORIES

Waterproof Fly Fishing Jacket

Gaya No. : FJ08

Deleng nyedhaki

Fishing jaket digawe saka 4-ply Rip-Stop materi anti banyu sing bisa kurban tingkat dhuwur saka breathability kanggo angler sing \ 's ora wedi kanggo iwak ing banyu sembarang.
A perban bisa kurban kamardikan paling luweh saka gerakan nalika casting.
Jaket fly fishing Panjenengan karya hard supaya sampeyan bisa musataken ing fishing ngluwihi potensial.
jaket fishing Waterproof dibangun karo mobilitas,kekiatan lan comfort ing jantung sawijining.
SIZE

SIZE

nominasi 

XL 

2XL 

jembaré dodo 

63 

65.5 

68 

70.5 

Pundhak dawa 

49.5 

51.5 

53.5 

55.5 

Sapuan 

59 

61.50 

64 

66.5 

dawa Lengan 

66.5 

67.5 

68.3 

69 

opening Lengan 

12.5 

12.5 

13.5 

13.5 

Pusat dawa bali 

73.5 

75 

76 

77



Ulasan PRODUCT