Home » Products » mburu » ACCESSORIES

Dog Grosir Cooling Vest

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Dog Grosir Cooling Vest
1.Jaga saka abrasion;
2.Terus ing energi termal supaya anget asu;
3.Neoprene Paten Camouflage ;
4.Heavy-tugas zipper lan tab narik kadhemen cuaca.

Informasi packing

1 pc saben akeh tas karo label utawa selaras

SIZE

Dog Grosir Cooling Vest Size

 

dawa

Neck Girth

Body Girth

bobot

XS

22

20-31

38-48

7-15LBS

S

28

31-51

43-56

15-20LBS

M

36

50-62

53-76

20-50LBS

L

41

60-76

76-94

50-90LBS

XL

51

72-87

92-112

90-120LBS

 

Ulasan PRODUCT