Home » Products » footwear » Boots uDAN

Womens Fashion Karet Waterproof Riding boots

Gaya No. : FJ-HR1113

Deleng nyedhaki

fashion karet nunggang boots kanggo wanita sing apik, pilihan ekonomi ing nyandhang nunggang. Ladies \ 'karet nunggang boots sing sumadya ing gaya boot dhuwur, senadyan ana uga sing kasedhiya ing cowboy boot utawa paddock boot gaya. nunggang karet boots ana sing dipilih gedhe nalika digunakake utawa nunggang ing udan cuaca utawa iklim lembab, lan sawetara wong supaya pasangan ekstra boots karet mung kanggo nunggang ing kahanan iki.

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasangan / CTN 

12 pasangan 

bobot 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3310 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE
US
5
6
7
8
9
10
11
UK
3
4
5
6
7
8
9
EUR
36
37
38
39
40
41
42

Ulasan PRODUCT