Home » Products » footwear » Boots uDAN

Modern Shoes Women \ 's Neoprene Garden

Gaya No. : FJ-WN002

Deleng nyedhaki

100% womens anti banyu shoes Taman
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan bootie utama
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
Short neoprene shoes Taman kasedhiya ing ukuran 5#--11#
100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasangan / CTN

5 pasangan

bobot

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

3000 PRS

40GP

56 cbm

6000 PRS

40HQ

68 cbm

7300 PRS

SIZE

US 

10 

11 

UK 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Ulasan PRODUCT