Home » Products » footwear » Boots uDAN

Entheng Waterproof Shoes Women \ 's Karet Garden

Gaya No. : FJ-WR010

Deleng nyedhaki

Tampilake katresnan kanggo njobo ing Women \ 's Boots Karet. bageyan inggilipun karet anti banyu lan outsole bantuan supaya sikilmu garing lan nyedhiyani doyo tarik, nalika 3 mm EVA insoles lan brake katun mesthekake cushioning lan nyandhang nyaman. Sembarang pola print werna.

Fitur lan paedahing kawruh

bageyan inggilipun karet anti banyu tetep sikilmu garing
fun, dicithak lining katun kanggo comfort
Non-slip karet outsole nyedhiyani doyo tarik
3 mm EVA insoles tawaran cushioning
desain narik-up karo sisih luwes tali Gesper rinci karo insert expandable
Gampang kanggo narik karo tab hak
Sembarang pola print werna

Informasi packing

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasangan / CTN

5 pasangan

bobot

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

3000 PRS

40GP

56 cbm

6000 PRS

40HQ

68 cbm

7300 PRS

SIZE

US 

10 

11 

UK 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Ulasan PRODUCT