Home » Products » footwear » Boots uDAN

Women \ 's Waterproof Fashion Neoprene Garden Rain Shoes

Gaya No. : FJ-WN014

Deleng nyedhaki

100% anti banyu Neoprene Garden Rain Shoes
Waterproof Shoes Fashion Garden karo karet Natural ndhuwur kanggo pangayoman anti banyu unggul.
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
Womens Neoprene Rain Shoes punika kasedhiya ing ukuran 5#--11#
Narik-tab ing hak kanggo luwih gampang lan mateni.

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasangan / CTN 

12 pasangan 

bobot 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3310 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US 

10 

11 

UK 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42

Ulasan PRODUCT