Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

Woodland Ghillie Suit kanggo mburu lan Tentara

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Woodland Ghillie Suit kanggo mburu lan Tentara
Keterangan
Kasusun limang bagean pisah: pant, jaket, headgear, Lebokake gun, tas panyimpenan
Woodland ghillie miturut headgear wis tali chin kanggo gampang adjustability
mburu woodland jaket ghillie miturut: pinggul lentur lan cuffs; gampang-sworo seru ngarep
tentara woodland ghillie miturut pant: waistband lentur karo imbuhan Serut
Serut nindakake kantong klebu kanggo transportasi gampang.
Kain cant dadi rame nalika obah .
Hand washable.
warna :Woodland utawa ijo zaitun utawa ara-ara samun utawa salju putih.

Informasi packing

item Single
ukuran paket Single: 35X23X5 cm
bobot reged Single:2.0 kg
paket Koleksi:tas packing plastik

SIZE

Ulasan PRODUCT