Насловна » производи » кампување » шатор

8 луѓе Семејство кампување шатор 2 соби 1 соба за цртање

Не стил. : FJL-D001

се погледне поблиску

2 соби 1 соба за цртање

големина : 430м * 305cm 200cm *

надворешниот: 210Т Водоотпорен  полиестер

внатрешна: 6000mm ЈП 210T Водоотпорен  полиестер 

Полјаците: Фиберглас и печење заврши челик

Тежина: 17Килограм

боја : Темно зелена,портокал,Буле

големина на пакување : 68м * 26cm * 26cm

одговараат за 8-12 лица

                                               

                          

 

коментари за производот