Насловна » производи » кампување » шатор

Bbay плажа шатор со комарец нето и УВ заштита

Не стил. : FJB-0702

се погледне поблиску

Името на брендот:FUJIE / OEM

Број на модел:FJB-0702

тип:1 - 2 лице Шатор

слоевите:двојно

ткаенина:најлон Т

Поле на материјалот:фиберглас

Површина:105*65*50цм

боја:жолта, зелена, сина, Пинк

додатоци:2 клинови и торбичка

Тежина:0.5КИЛОГРАМ

пакување:35*35*3цм

Името на брендот:FUJIE / OEM

Број на модел:FJB-0702

тип:1 - 2 лице Шатор

слоевите:двојно

ткаенина:најлон Т

Поле на материјалот:фиберглас

Површина:105*65*50цм

боја:жолта, зелена, сина, Пинк

додатоци:2 клинови и торбичка

Тежина:0.5КИЛОГРАМ

пакување:35*35*3цм

коментари за производот