Насловна » производи » кампување » ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ

Плик возрасни Кампување вреќа за спиење

Не стил. : FJSB-002

се погледне поблиску

Плик со висок квалитет вреќа за спиење карактеристики:
Донесува отпорен на вода, дише и фалц-доказ ткаенина.
Со двојно-страна ципа, лесен за употреба.
Расплетува вреќа за спиење, можете да го користите како ќебе
лесни, компактен, пренослив.

коментари за производот