Насловна » производи » кампување » ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ

Плик возрасни Отворен вреќа за спиење

Не стил. : FJSB-001

се погледне поблиску

Плик вреќа за спиење карактеристики:
Донесува отпорен на вода, дише и фалц-доказ ткаенина.
Со двојно-страна ципа, лесен за употреба.
Расплетува вреќа за спиење, можете да го користите како ќебе
лесни, компактен, пренослив.
отворен вреќа за спиење

коментари за производот