Насловна » производи » кампување » ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ

Мама Отворен Вреќа за спиење

Не стил. : FJSB-003

се погледне поблиску

карактеристики:
мумијата вреќа за спиење,патка надолу вреќа за спиење,гуска надолу вреќа за спиење

Донесува отпорен на вода, дише и фалц-доказ ткаенина.
Со двојно-страна ципа, лесен за употреба.
Расплетува вреќа за спиење, можете да го користите како ќебе
лесни, компактен, пренослив.

коментари за производот