Насловна » Квалификација

Квалификација

форма за пребарување

Ние ќе одговори во 24 часа!

  Кликни за да се освежи

Fujie гарантира на оригиналниот купувач дека Fujie производи се ослободени од дефекти во материјалите или изработката за период од една година од датумот на купување. Fujie не е одговорен за abнормална употреба и абење, за производи кои се користат комерцијално или предизвикано од несреќи,злоупотреба, промена,на промена, злоупотреба и несоодветна грижа.

Нема други ГАРАНЦИИ надвор од условите на оваа гаранција. Во никој случај наny имплицирани гаранции, вклучувајќи продажба и соодветност за одредена намена, се прошири надвор времетраењето на изразување на гаранција содржани овде. Во никој случај Fujie бидат одговорни за случајни или консеквентна damages.


Некои земји не дозволуваат ограничување на тоа колку долго подразбира гаранција трае или исклучување на граница- ција на случајни или консеквентни оштетувања, така што над ограничувања или исклучувања може да не важат до ќе.Оваа гаранција ви дава посебни права и може да имаат и други права кои се разликуваат од земја до земја.