Насловна » блог

блог

форма за пребарување

Ние ќе одговори во 24 часа!

  Кликни за да се освежи

25то издание на Кина Риба шоу 2019

време: 2018-10-11

Ние секогаш се придаваат големо значење на квалитетот на контрола од почеток до крај.
1). Вешти работници се грижи секој детали во предавање на производство и пакување процеси;
2).Секторот за контрола на квалитетот е посебно одговорен за проверка на квалитетот во секој процес.