imah » produk » kémping » kemah

2-4 Jalma saharita otomatis Single Lapisan kémping Kemah

gaya No. : FJT-012

tampilan deukeut

lawon: 170T poliéster,PU 1000mm.
tehel: 210D Oxford, PU 3000mm.
Gantar: 8.5mm orat otomatis kutub
ukuran: 210*140*110 CM( 2 persons), 200*200*140CM(3-4 jalma).
beurat: 1.8/2.5 kg.
barang-barang tambahan: 4 PCS patok, 1 pc mawa kantong.

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM 

PCS / CTN

12 PCS

beurat

N.W.: 22KG G.W.: 24KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

4729 PCS

40GP

56 cbm

9459 PCS

40HQ

68 cbm

11486 PCS

 

SIZE

lantai Area 

2940m³ 

item Dimensi 

210*140*110 cm

item Beurat 

1.8kg

Beurat pengiriman barang 

2.5kg

 

Harita produk