imah » produk » kémping » kemah

2016 Gampang Up Beach Kemah Produsén

gaya No. : FJT-227

tampilan deukeut

  • dirancang husus EasyUp Hub System showcases Industri design ngarah. The panggancangna na panggampangna nyetél tur nyandak handap sadaya anjir pantai dina pasaran 
  • Versi DELUXE XL anu lightweight jeung ci, timbangan ngan leuwih 6 pon na tilepan handap ka ukuran perjalanan ti 38 L x 6 W x 6 H. Basisir tenda nyadiakeun panangtayungan ti panonpoé, hujan jeung angin pikeun sakabéh kagiatan outdoor, UPF 50+ perlindungan panonpoé jeung 3 jandéla X-badag pikeun liang hawa. Basisir tenda dijieun tina poliéster breathable na nyaeta panolak cai 
  • tenda téh 95 L x 53 H x 51 D, nyadiakeun panyumputan interior lega nu comfortably fits 3-4 jelema. Basisir tenda boga kantong internal pikeun nyimpen barang pribadi na uli for jeung nongkrong. Eta dijieunna tina pigura orat awét sarta lightweight jeung tahan cai lanté pe ngajadikeun EasyUp Beach Kemah aksésori outdoor hébat 
  • Ngawengku hiji hal mawa, 5 kantong keusik pikeun ditambahkeun stabilitas dina kondisi windy, jeung patok 
  • konsumen ramah jaminan kawates Pasifik angin ngahiliwir \ 's 1 taun. Nelepon atawa surélék wae pikeun rojongan
émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM

PCS / CTN 

12 PCS

beurat 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

1445PCS PCS

40GP 

56 cbm 

2500 PCS

40HQ 

68 cbm 

3600 PCS

 

SIZE

ukuran: 95 L x 53 H x 51 D 
ukuran tilepan: 38 L x 6 W x 6 H 
kapasitas: 3-4 jalma

Harita produk