imah » produk » footwear » sapatu hujan

2016 Katresna waterproof Sapatu Hujan Lotus karét

gaya No. : FJK-001

tampilan deukeut

2016 Katresna waterproof Sapatu Hujan Lotus karét

uppers karét waterproof mantuan tetep kaki Anjeun garing
katresna sapatu hujan waterproof kalawan linings katun pikeun kanyamanan
outsoles karét nyadiakeun traction
Seroja print pola hujan sapatu jeung 3 mm Eva insoles tawaran cushioning
Tarik-up design sareng samping buckles pikeun gaya
2016 boot karét hujan bisa dicitak sagala pola warna

émbaran paking

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Pangiriman Diterangkeun Time (produksi) 

45 poé 

Pangiriman Diterangkeun Time (conto) 

7 poé 

Diménsi karton ékspor 

52*30*50cm 

Kuantitas per karton 

10 pasang / ctn (bisa dirobah dumasar kana sarat Anjeun) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

kuantitas pikeun 20 wadah 

4000 pasang 

Istilah pamayaran ditarima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

gaya 

boot karét pikeun kids 

warna 

ngaropea warna 

luhur 

karet 

Outsole 

karet 

luhur 

20cm 

beurat 

0.5 kg 

Insole 

Eva jeung tékstil 

pak-pakan 

Polybag atawa warna kotak 

MOQ 

1000 pasang(OEM) 

waktos sampling 

3-7 poé 

Waktos pangiriman 

45 poé sanggeus confirming ordo 

istilah pamayaran 

TT / LC / Escrow 

rentang ukuran 

EU25-35 

Kuantitas pikeun 20ft wadahna 

5000 pasang( poli kantong) 

Harita produk