imah » produk » kémping » kemah

2016 NEW Datangna Kemah Kubah outdoor

gaya No. : FJT-107

tampilan deukeut

Gampang nahan nepi ka genep jalma
Susunan up tenda outdoor sarta duka ka handap dina 10 menit kalawan kutub Insta-Vidéo
konstruksi lawon awét TC
WeatherTec System waterproof
dimensi: 10L x 10W x 6H kaki

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM 

PCS / CTN

6 PCS

beurat

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1445pcs PCS

40GP

56 cbm

2500 PCS

40HQ

68 cbm

3600 PCS

SIZE

warna 

hejo 

lantai Area 

35 

item Dimensi 

47.99 x 7.01 x 5 inci 

item Beurat 

6.38 pon 

Type bahan 

kaca orat 

Beurat pengiriman barang 

7.2 pon 

Harita produk