imah » produk » kémping » kemah

2 jalma lapisan ganda ganda lawang tenda

gaya No. : FJT-106

tampilan deukeut

material: 180plasters pérak T(sabeulah luar)
170T poliéster pérak(sabeulah jero)
210lawon D Oxford(dasar)
rod: glassfiber 6.9mm
warna: orangrt bulao, jeruk héjo
ukuran: 250x150x110 cm
beurat: 1.9kg

émbaran paking

Meas / CTN

50*40*40CM 

PCS / CTN

15 PCS

beurat

N.W.: 27KG G.W.: 28KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

5250 PCS

40GP

56 cbm

10500 PCS

40HQ

68 cbm

12750 PCS

SIZE

lantai Area 

3.75

item Dimensi 

250x150x110 cm

item Beurat 

1.9kg

Beurat pengiriman barang 

2.4kg

Harita produk