imah » produk » kémping » kemah

8 Jalma tambahan ageung kulawarga kémping Kemah Produsén

gaya No. :

tampilan deukeut

hirup aréa
Citarum groundsheet nu bisa flattened sabudeureun doorways. 2 jandéla plastik ageung kalawan curtains. 2 lawang kalayan jaring reungit. Kantong dina luar tina bedrooms. Clothesline luhureun jandela.

Ventilasi jeung kondensasi pencegahan
Dijejeran flysheet sabudeureun wewengkon hirup pikeun ngidinan ventilasi jeung ngurangan kondensasi. A curhat balik tiap kamar.

WATERPROOFING
Kawas sakabeh anjir kami, perawatan husus geus dibikeun ka waterproofing nu, nu geus diverifikasi dina tés lab (Tenda sakabeh dites sahandapeun 200 liter cai / jam / sqm!) sarta dina tés widang. -- flysheet poliéster Polyurethane-coated -- Seams disegel ngagunakeun pita thermobonded -- 140 g / sqm poliétilén groundsheet.

angin lalawanan
Urang nguji sakabéh anjir kami dina torowongan angin sarta dina plat puteran ka ngalaan unggal sisi tenda ka angin. A tenda dirakit leres kalayan sagala tetep dina posisi sabudeureun tenda kudu tetep habitable;e handapeun speeds angin ukur 50 km / h di tingkat taneuh.

PITCHING
tradisional: Kutub kudu nempatkeun kana sheaths na tempat di pin logam dina flysheet bari nerapkeun tekanan.

kutub
Kabéh kutub orat téh subjected ka kontrol kualitas ganda pikeun mastikeun lalawanan alus teuing pikeun megatkeun.

PEGS tenda
twisting lalawanan Alus (6 mm baja).

Garansi sarta sanggeus layanan jualan
2-garansi sataun kalayan pamakéan normal -- kami nyadiakeun jasa saatos-jualan keur tenda anjeun sarta nawiskeun Panggantian keur naon bagian faulty handapeun garansi atanapi nu geus ruksak ku pamakéan (pikeun nu nasabah ngasuh biaya): ngapung lambar, pangkeng, kutub, atanapi panutup.

Saringan sinar UV
Lawon flysheet nyaring kaluar sinar UV kalawan SPF tina 30. Punten Catet: loba UV bisa ngasupkeun liwat panto muka tunggal.

émbaran paking

70*27*27cm 1 pc / karton

SIZE

dimensi beurat

Anu kacida gedéna tur caang aréa hirup héksagonal 11.7 m². 4 bedrooms, 140 x 210 cm.
tutup

Nutupan kalayan Straps komprési tina 23.9 kg. dimensi 38 x 38 x 58 cm

Harita produk