imah » produk » kémping » kemah

6 Jalma méwah kulawarga kémping Screen Kemah Produsén

gaya No. :

tampilan deukeut

poliéster
Dua-kamar tenda saré nepi ka genep campers comfortably berkat 17-demi-salapan (W x D) tapak suku na 6 ft. 10 di. jangkungna puseur
Lantai-kirang kamar diayak nyadiakeun ventilasi tambahan dina poé haneut, tempat gede pikeun hidangan sarta gathering, hujan atawa caang, na gudang dijaga
WeatherTec System proprietary kalawan runtuyan fitur interworking dijamin tokeep Anjeun garing sareng nyaman
75-denier poliéster taffeta laleur, 68-denier poliéster bolong tenda jero, sarta 1.000-denier lanté poliétilén; 11-millimeter orat kutub
Ngawengku jaminan kawates hiji taun produsén \ 's

émbaran paking

runtuyan proprietary ieu fitur interworking ngajaga cuaca dimana eta milik luar tenda sepanjang waktos.
Bocor bébas seams: Salian pinuh taped seams rainfly, rainfly nu nyertakeun panto na jandéla, sarta incorporates gampang-to-pamakéan kantétan pigura Velcro.
Lawon Cuaca-tahan: Coated lawon poliéster digabungkeun jeung anti wicking thread, webbing, sarta zippers nu dirancang tetep anjeun garing.
seams ditangtayungan: Inverted seams lanté nyirorot ningkatkeun daya tahan cuaca ku nyumput liang jarum jero tenda, jauh ti elemen.
floors waterproof: téhnologi las strengthens lanté tenda na liang eliminatesneedle.
Protection seleting: cuff seleting nambihan perlindungan ti elemen pikeun panto.
Angin kotakna Strong: Direkayasa jadi kuat, langkung angin-responsif pigura ku ngagunakeun kutub redesigned tur bodo-kaluar triangles kana jangkar anjir jeung ningkatkeun kinerja.

SIZE

warna 

coklat 

lantai Area 

1,532 

item Dimensi 

10 x 10 x 41 inci 

Item Témbongkeun Beurat 

10 pon 

item Beurat 

32 pon 

Beurat pengiriman barang 

36.6 pon 

Ukuran husus Tipe 

204" L x 108" W x 80" H 

Harita produk