imah » produk » kémping » kemah

Otomatis És Agronomi Kemah pikeun Market Rusia

gaya No. : FJT-013

tampilan deukeut

Ngaran Produk

Otomatis És Agronomi Kemah pikeun Market Rusia

item Jumlah

FJIT013

warna

bodas , jeruk atanapi sakumaha ngaropéa

kutub Bahan

kaca orat

lawon Bahan

190T poliéster

ngetik

1-2 jalma tenda

merek

OEM brand wae

MOQ

500PCS

ukuran

170*170*170cm, custom sagala ukuran

panto

hiji panto

lapisan

hiji

Tempat asal

Hangzhou,zhengjiang

palabuhan 

Ningbo,Shanghai

pamayaran

ku TT,L / C,PayPal

Waktos pangiriman

5-30poé

 

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM 

PCS / CTN

12 PCS

beurat

N.W.: 22KG G.W.: 24KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

4729 PCS

40GP

56 cbm

9459 PCS

40HQ

68 cbm

11486 PCS

 

SIZE

lantai Area 

2.9m³ 

item Dimensi 

170*170*170 cm

item Beurat 

2.8kg

Beurat pengiriman barang 

3.0kg

 

Harita produk