imah » produk » kémping » kemah

Bbay Beach Kemah jeung Reungit Net na Protection UV

gaya No. : FJB-0702

tampilan deukeut

brand Ngaran:FUJIE / OEM

Jumlah modél:FJB-0702

ngetik:1 - 2 jalma Kemah

lapisan:ganda

lawon:nilon T

kutub Bahan:kaca orat

Daérah:105*65*50cm

warna:Koneng, hejo, biru, beureum ngora

barang-barang tambahan:2 pegs na Mawa Kantong

beurat:0.5KG

pak-pakan:35*35*3cm

brand Ngaran:FUJIE / OEM

Jumlah modél:FJB-0702

ngetik:1 - 2 jalma Kemah

lapisan:ganda

lawon:nilon T

kutub Bahan:kaca orat

Daérah:105*65*50cm

warna:Koneng, hejo, biru, beureum ngora

barang-barang tambahan:2 pegs na Mawa Kantong

beurat:0.5KG

pak-pakan:35*35*3cm

Harita produk