imah » produk » kémping » kemah

Pantai sahadé Kemah pikeun 2016

gaya No. : FJT-070

tampilan deukeut

ukuran: 150 X (120+60) X 110 cm
lawon:nilon
gaya:outdoor
gedong Tipe:Bubuka otomatis Gancang
beurat:1.25kg
diaméterna pakét:51cm
fungsi:Sun ngiuhan na ultraviolet-buktina
aplikasi:basisir & fishing & kémping

émbaran paking

Meas / CTN

64*30*37CM 

PCS / CTN

12 PCS

beurat

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

1445pcs PCS

40GP

56 cbm

2500 PCS

40HQ

68 cbm

3600 PCS

 

SIZE

lantai Area 

2.7

item Dimensi 

150 X (120+60) X 110 cm 

item Beurat 

1.25kg

Beurat pengiriman barang 

1.3 kg

 

Harita produk