imah » produk » footwear » sapatu hujan

Sapatu Hujan biru titik-titik Kids jelas PVC

gaya No. : FJ-KP002

tampilan deukeut

 kids PVC sapatu hujan mibanda PVC luhur
 PVC budi
 Ukuran aci ngadeukeutan 6.5" ti Arch
 Ukuran keuneung ngadeukeutan 1"
 Ukuran lawang boot ngadeukeutan 11" kira-kira
 Lighted Unit dina keuneung nu
 Bulao titik-titik kids sapatu hujan
 Tahan cai
 Ieu boot hujan dazzling ti FUJIE pitur lampu stomp--na geus diaktipkeun tur gampang-on handles tarikan.

émbaran paking

Meas / CTN

60.5*40*22CM

Pasang / CTN 

13 pasang 

beurat 

N.W.: 7KG G.W.: 8KG

modél wadahna 

volume wadahna 

Jumlah bisa dipak 

20GP 

28 cbm 

7200 prs 

40GP 

56 cbm 

14400 prs 

40HQ 

68 cbm 

17600 prs

SIZE

URANG  

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

Inggris  

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

eur  

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35

Harita produk