imah » produk » fishing » WADERS

Bootfoot Neoprene Laleur Agronomi Waders

gaya No. : FJ-NW004

tampilan deukeut

Bootfoot waders kalawan 400G Thinsulate insulated sapatu karét
Leuwih leungeun ukuran warmer na saku gudang
suspenders web adjustable kalawan hareup D-cingcin
waders Neoprene dijieun tina 4.5mm konstruksi Neoprene
cap toe semi-teuas kalayan rojongan baja Arch
Tinggi Balik Desain ngapung waders fishing
hampang dengkul bertulang
Web cangkéng sabuk kaasup

émbaran paking

Meas / CTN

56.5*38.5*49.5CM

Pasang / CTN

3 pasang

beurat

N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

840 prs

40GP

56 cbm

1680 prs

40HQ

68 cbm

2040 prs

SIZE

URANG

7

8

9

10

11

12

13

14

Inggris

6

7

8

9

10

11

12

13

eur

40

41

42

43

44

45

46

47

dada

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Harita produk