imah » produk » fishing » WADERS

BREATHABLE WADERS fishing dada

gaya No. : FJ-BW0720

tampilan deukeut

Lightweight lawon 3-lapisan dina warna lampu nawarkeun solusi serbaguna pikeun seger & lingkung saltwater

Breathable bertulang lawon dina panel leg hareup pikeun ditambahkeun durability

Diwangun-di sabuk loop di puseur deui; nilon mioga sabuk kaasup


Lemes neoprene tali taktak nyadiakeun comportable pikeun taktak anjeun

bahan tahan Abrasion pikeun leuwih awét diwangun-di penjaga gravel

émbaran paking
Meas / CTN
65*45*32CM
Pasang / CTN 10 potongan
beurat
N.W.: 12KG G.W.: 13KG
modél wadahna
volume wadahna Jumlah bisa dipak
20GP 28 cbm 3000 prs
40GP 56 cbm 6000 prs
40HQ 68 cbm 7200 prs
SIZE

Harita produk