imah » produk » fishing » WADERS

Breathable Waders Agronomi cangkéng

gaya No. : FJ-BW002

tampilan deukeut

Breathable Waders Agronomi cangkéng
Fitur:
3 ply waders cangkéng breathable luhur ka handap
6 ply on patches maké konci tina tuur na handap pikeun brambles sarta maké tambahan
Hadir kalawan mioga Beubeur
2 x tambahan puteran sabuk lega
waders fishing cangkéng anu diwangun-di penjaga gravel
Tambahan bagian dilas kuat dina boot ngajaga titik maké
suku Elasticated na boot klip

émbaran paking

Meas / CTN

65*43*30CM

Pasang / CTN

10 potongan

beurat

N.W.: 10KG G.W.: 12KG

modél wadahna

volume wadahna

Jumlah bisa dipak

20GP

28 cbm

3300 prs

40GP

56 cbm

6600 prs

40HQ

68 cbm

8100 prs

SIZE

Harita produk