imah » produk » moro » GHILLIE jas

Breathable Woodland Ghillie jas

gaya No. :

tampilan deukeut

1. kuantitas masif ti dyed, serat kamuflase anu sewned kana jas nu, tapi teuing torek jeung leuwih nyaman ti burlap na acan, serat téh mildew na Uap tahan jeung ramah ka awak manusa.
2. pinding jero nyaéta breathable jeung lemes netting lawon, nu ngajadikeun ngarasa halus mun kulit Anjeun tur tetep haneut dina waktu usum tiis tapi tetep tiis di summar.
3. pohara gampang buka nepi na nutup.
4. Hood nyadiakeun sirah pinuh / panutup raray bari tetep sahingga médan badag of view.
5. warna: Woodland,gurun sarta snowfield sadia.
6.sarat sejenna bisa cusomised pikeun ngeureunkeun pamaké \ 'kahayang.
7. jas leuweung populér ieu dirancang pikeun tujuan serbaguna kaasup moro,fishing,trekking na Berry picking di condistions cuaca haneut.

émbaran paking

Batin Pkg No./Outer Pkg: 

20 

Pkg Dimensi: 

40.00*30.00*65.00cm 

Pkg CBM: 

0.078 m³ 

G.W / N.W: 

11/10 KG 

MOQ: 

0.0000 

Kode HS: 

6211339094 

Q \ 'ty / 20GP: 

7179 

Q \ 'ty / 40GP: 

14872 

Q \ 'ty / 40HQ: 

17436 

 

Harita produk